tinnitus-oorsuizen-ruis-energetische-therapie-energetisch-therapeut

Tinnitus & Energetische therapie

Het continu horen van een lage of hoge pieptoon, gebrom of zelfs kloppende geluiden kan je leven behoorlijk beïnvloeden. Doordat het nooit stil is, is het moeilijk om tot rust te komen en dat zorgt ervoor dat je verder uit balans raakt. Met energetische behandelingen kan het zelfhelend vermogen weer vergroot worden, zodat jij je weer beter gaat voelen en het oorsuizen jouw leven niet gaat bepalen. In sommige gevallen is tinnitus dankzij energetische therapie zelfs overgegaan.

De zoektocht naar de goede therapie tegen tinnitus

De tinnitus was bij mij begonnen toen ik voor het eerst ging kamperen zonder mijn ouders en naar de disco van de camping was geweest. De hele nacht had ik last van een enorm harde pieptoon. Daarna kwam het steeds vaker voor, ondanks de oordopjes die ik gebruikte. Op een gegeven moment hoorde ik het ook, als ik helemaal niet uit was geweest. Ik had al aardig wat therapieën achter de rug, zonder een spoor van verbetering. Totdat ik begon met energetische therapie en daarnaast ervoor zorgde dat ik mezelf minder blootstelde aan electromagnetische straling. Bij mij, net als veel anderen met tinnitus, is er een link met electrohypersensitiviteit zonder dat je dit door hebt. Nu ben ik van de tinnitus af en geniet ik van de stilte en deze stilte hoop ik ook met jou te kunnen delen.

Tinnitus behandelen met energetische therapie

Door middel van een reading, het lezen van iemands energie, zal een energetisch therapeut erachter proberen te komen waar de oorzaak zit van de tinnitus en wat er nodig is om weer meer in balans te komen. Naar aanleiding van de reading zal de energetisch therapeut je tips geven, waar je zelf mee aan de slag kunt. Voor het behandelen van tinnitus zijn meerdere chakra healingen nodig. Het verschilt per persoon of eerst andere blokkades opgelost moeten worden, voordat je bij de kern van het probleem kan komen.

Kosten energetisch behandelen tinnitus

Intakegesprek met een chakrareading en het balanceren van de chakra’s. Je krijgt met dit eerste gesprek, n.a.v. de reading van jouw chakra’s, ook een persoonlijk advies van wat je zelf kan doen.  Een uur à € 80,=

Chakra healing: Je auraveld wordt opgeschoond en versterkt, blokkades in energiebanen (meridianen) worden opgeschoond en je chakra’s worden opgeladen. 60 minuten à €70,=.

10 ml massageroller met essentiële olie om elke avond achter je oren te masseren. Hierin zit o.a. de frankincense en helichrysum olie van Do Terra voor €22,=.

Wanneer je aanvullend verzekerd bent, kunnen de energetische behandelingen mogelijk vergoed worden. De essentiële olie valt buiten de zorgverzekering.

Scroll naar boven