Reiki inwijdingen kun je in Arnhem, Zutphen en Deventer krijgen bij Mir Balans

Reiki is een mooie helingsmethode uit Japan die makkelijk zelf valt toe te passen. Door middel van handoplegging laat je universele energie stromen. Het kan gebruikt worden om jezelf te behandelen of om anderen te ondersteunen bij hun helingsproces. De reiki energie zorgt dat je lichamelijk, emotioneel en geestelijk meer in balans komt. Reiki helpt je bij het loslaten van blokkades, het verhogen van je energieniveau en het bevorderen van een diepe ontspanning.

Reiki leren


Reiki is heel eenvoudig te leren. Met een reikicursus krijg je ook een inwijding. De inwijdingen zijn een krachtige manier om jezelf en anderen te helen en te verbinden met de universele levensenergie. Als gecertificeerde Reikimaster bied ik diepgaande reiki-inwijdingen aan die je kunnen helpen om je bewustzijn te verhogen en je innerlijke balans te herstellen. De investering voor een reiki inwijding en cursus van 1,5 dag zijn 150 euro. Wil je de inwijding en cursus 1-op-1 dan is de investering 200 euro. Ik geef de reiki-inwijdingen in Arnhem, Den Haag en soms kan het zelfs bij jou thuis.  

Wanneer kan je ingewijd worden in reiki?


Voordat je door mij ingewijd wordt in reiki is het wel fijn als je een reikibehandeling hebt ontvangen. Op die manier maak je al kennis met de reiki energie. Ook als het al lang geleden is dat je een reikibehandeling hebt ontvangen adviseer ik om eerst een afspraak te maken voor een reikibehandeling.
Op de dag van de inwijding en de dagen erna is het beter geen alcohol te gebruiken en geen drugs. Wanneer je verslaafd bent aan alcohol of drugs, mag je helaas geen reiki inwijding ontvangen. Wel kun je een reikibehandeling ontvangen!

Reiki 1, 2 en 3


Mir Balans biedt verschillende niveaus van inwijdingen aan, van Reiki I tot Reiki Master. Reiki 1 is vooral gericht op zelfbehandeling en behandelen van je naaste familie en vrienden. Met reiki 2 leer je hierbij ook symbolen toe te passen, om de energie verder te versterken. Een inwijding in reiki 3 kun je ontvangen als je er klaar voor bent om ook mensen in te gaan wijden in reiki. Tijdens de inwijdingen begeleid ik je stap voor stap en zorg ik ervoor dat je de juiste kennis en vaardigheden krijgt om Reiki op een fijne en veilige manier te beoefenen.

Is het tijd voor een diepere transformatie? Of wil jij de helende kracht van de energie door jouw handen ontdekken? Maak dan een afspraak voor een inwijding! Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op je reiki-reis.

Oefenen met reiki 


Na de reikicursus is het vaak fijn om nog wat vaker met anderen te oefenen. Mir Balans organiseert dagen in Arnhem en Den Haag waarbij we elkaar behandelen en je verder begeleid wordt om de reiki energie nog meer eigen te maken en nog verder te komen in je helingsproces.

Reiki kun je ook aan kinderen geven. Na een reiki inwijding kun je kinderen heel makkelijk reiki geven.

Energetische reiniging van je huis met reiki


Met de reiki cursus leer je ook hoe je je huis energetisch kunt reinigen. Met reiki II leer je symbolen die je behalve voor jezelf en voor anderen ook kunt gebruiken voor het energetisch reinigen van ruimtes, eten en drinken.

Scroll naar boven