Essentiële olie webinar: De prikkelfilter

Met deze online workshop ga je leren hoe je prikkels beter kunt filteren en meer bij jezelf kunt blijven. Want wanneer er veel bij je binnenkomt van je omgeving, is het een mooie kwaliteit dat je veel aanvoelt, maar kan je daar ook best last van krijgen. Er zijn een aantal essentiële oliën voor zowel volwassenen als kinderen, die ondersteunend werken bij het stellen van grenzen en verwerken van prikkels. Het leuke met deze workshop is dat, ondanks dat hij online is, je deze toch uit kunt proberen, want we sturen jou een paar samples op. 

.

Prikkels filteren bij kinderen en volwassenen

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zelf last ervaart van overprikkeling (HSP, ADD, ADHD, autisme) of die anderen hiermee willen helpen. Dat kunnen bijvoorbeeld ook ouders of coaches zijn van hooggevoelige kinderen.  De workshop is ook interessant voor HSS, de zogenaamde high sensation seekers, hooggevoeligen die prikkels opzoeken, maar daarna helemaal uitgeblust zijn. Je gaat leren hoe je jouw eigen prikkelfilter, je auraveld en je brein, kunt versterken, zodat je minder last van prikkels zult hebben.  Herken je dat van jezelf of misschien van je zoon of dochter? Lijkt het alsof je alle indrukken meeneemt naar huis. We geven je handvaten hoe je daarna goed voor jezelf (of je kind) kunt zorgen als je overprikkeld bent.

Grenzen bewaken als HSP
Voel je gelijk een sfeer in een groep en wat iemand nodig heeft om zich beter te voelen en neig je ernaar er iets mee te moeten doen? Dat is natuurlijk een hele mooie kwaliteit, maar dan kun je wel je grenzen voorbijgaan. Nee zeggen is vaak voor hooggevoeligen nog moeilijker, omdat we al voelen wat iemand nodig heeft. Ook doen mensen eerder een beroep op een hooggevoelig persoon, omdat ze voelen dat je meer open staat. Tijdens de workshop reik ik je in korte tijd veel tools aan om hier mee om te gaan, waaronder het gebruik van essentiële oliën. Bij elk webinar sluit er een expert van DoTerra essentiële oliën aan, die nog wat dieper ingaat op hoe je de oliën kunt gebruiken. Naast de tips die je met dit webinar krijgt, zijn healingen ook ontzettend fijn voor hooggevoeligen om dichterbij zichzelf te komen. Lees hier over healingen die kunnen ondersteunen bij prikkelgevoeligheid.

Programma van dit webinar met essentiële oliën

–  Meditatie door Mirjam Potjer met essentiële oliën om je energieveld te versterken (deze meditatie kun je zelf makkelijk gebruiken voor zowel volwassenen en kinderen)

– Tips hoe je je energieveld schoon kunt maken van energie van anderen

– Hoe verdun je de oliën wanneer je prikkelgevoelig bent en wat is de aanbevolen verdunning voor hooggevoelige baby’s en kinderen?

– Welke oliën zet je in en op welke manier, wanneer je moeite hebt met:

  • Een vol hoofd
  • Grenzen stellen, nee zeggen
  • Energie van anderen
  • Verwerken van emoties (van jezelf of van anderen)
  • Aanwezig blijven
  • Perfectionisme
  • Verantwoordelijk voelen voor anderen
  • Accepteren van je eigen gevoeligheid
  • Tot rust komen
  • Balans tussen ontprikkelen en prikkels opzoeken
Aanmelden & info

De investering is 27 euro, inclusief 10 samples van verschillende essentiële oliën.

De eerstvolgende webinars vinden plaats op:

Maandagavond 10 juni om 20.00 uur met Mirjam Potjer, Wendy Draaijer & Natasa Korver
Woensdagavond 12 juni om 19.30 uur met Mirjam Potjer, Natasa Korver
Donderdagavond 13 juni om 20.00 uur met Mirjam Potjer, Wendy Draaijer & Natasa Korver

De webinars duren iets meer dan een uur, waarna er ruimte is voor vragen. Ons doel is dat jij na deze workshop wat minder last hebt van die chagrijnige collega, bewegende reclames in de wachtkamer bij de tandarts, herrie op straat of andere prikkels. Wil jij dat ook? Meld je dan snel aan, des te eerder heb je de samples in huis.

Aanmelden kan via het contactformulier, graag ontvangen we ook je adres om sampleflesjes naartoe te sturen.  En als je nog geen klant bent bij DõTerra, laat dan weten of je het HSP samplepakket wilt ontvangen voor volwassenen of voor kinderen.

Scroll naar boven