Etherische olie ofwel essentiële olie van DoTerra wordt verkregen uit bloemen, zoals lavendel. Bloemen die in Arnhem groeien, maar ook in het buitenland.

Essentiële oliën

We hebben allemaal onze beperkende overtuigingen en negatieve emoties, welke invloed hebben op onze gezondheid. Etherische olie helpt om deze los te laten en te vervangen door positiviteit. Dat zorgt dat je beter in je vel komt te zitten en lichamelijke klachten verminderen.

Essentiële olie bij hoogsensitiviteit

Wanneer je hoogsensitief bent, reageer je sneller op zintuigelijke prikkels. Waar dit normaal vaak lastig is, omdat het snel zorgt voor overprikkeling, kan je je er bij essentiële olie ook mooi je voordeel mee doen. Want wanneer je een oliesamenstelling gebruikt die bij je past, zal je sneller een verandering opmerken dan een ander.

Gebruik van essentiële olie bij stress

Veel lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, buikpijn en rugpijn ontstaan door stress. Etherische olie is een heel mooi middel om te gebruiken bij stress of een burnout. Zo heeft DoTerra essentiële olieblends ontwikkeld met een ontspannende werking op de darmen. Maar ook is er essentiële olie om op gespannen nek, schouders en rug te smeren. Naast de helende werking van de olie kun je ook genieten en ontspannen door de aromatische werking van de geur van pure etherische oliën.

Zachte etherische oliën voor kinderen

Veel kinderen reageren heel positief op etherische olie. Je kan het gebruiken ter ondersteuning bij lichamelijke klachten zoals allergie of buikpijn. Maar ook wanneer er gedragsproblemen zijn of je kind moeite heeft met concentreren. En wanneer ze bijvoorbeeld snel overstuur, overprikkeld of bezorgd zijn, zijn er oliën die rust en bescherming geven. De oliën voor kinderen worden verdund en de samenstelling stem ik af op het kind.

Workshops essentiële olie

 
Ontdek de werking van essentiële oliën tijdens een informatieve workshop en kom erachter welke olie bij jou past. Of maak er een uitje van en boek een workshop, waarbij je een eigen bodymist of massageroller samenstelt.
Je geniet tijdens deze workshop van drinken en een lekkernij met essentiële olie. De kosten van deze workshop inclusief bodymist of massageroller zijn € 20,= p.p. 
Houd bij workshops aan huis rekening met reiskosten en doorberekenen van reistijd vanuit Arnhem. Of je nou in Elst, Ede,  Zutphen, Deventer, Nijmegen, Gouda, Utrecht, Rotterdam, Den Haag of het Westland woont, ik kom graag naar je toe. Stuur een mailtje naar info@mirbalans.nl om je op te geven. 

Essentiele olie van do terra ervaren tijdens een workshop.

Bestellen van essentiële oliën van Do Terra

Ik help je graag met het bestellen van essentiële oliën, diffusers en andere producten van Do Terra. Met een starterskit ben je naar verhouding goedkoper uit, je wordt gelijk klant, waardoor je altijd met korting essentiële olie kan kopen.  Neem gerust contact op voor persoonlijk advies over de essentiële oliën en starterskits, dit kan ook via videobellen. .

Scroll naar boven