Mir Balans, energetisch therapeut, helpt hoogsensitieve kinderen met energetische therapie.

Energetische therapie voor kinderen

Kan je kind moeilijk slapen of plast hij vaak in bed? Vraagt je peuter continu aandacht en is zelfs agressief? Of heb je een puber thuis die in zichzelf gekeerd is en er tegenop ziet dat we na de coronatijd weer allemaal naar buiten komen? Heeft je zoon nooit ergens zin in? Of is je dochter bang dat ze zichzelf wat aandoet? Of vind je vaak drugs of drank in de tienerkamer? Energetische therapie kan jouw kind meer in balans brengen.

Hoogsensitieve kinderen

Kinderen en tieners kunnen niet altijd verwoorden wat er aan de hand is, maar trekken zich terug of uiten het op een andere manier. Wanneer er sprake is van hoogsensitiviteit, maar ook bij autisme, ADHD, ADD komt alles wat harder binnen als bij anderen. Als kind ben je nog niet zo ver ontwikkeld dat je met alle emoties en andere prikkels die binnenkomen weet om te gaan. Door middel van energetische therapie kan ik ervoor zorgen dat kinderen op zichzelf leren te vertrouwen en weer lekker in hun vel komen te zitten.  Lees hier meer over energetische therapie en hoogsensitiviteit.

Energetische therapie voor kinderen

Energetische therapie werkt goed bij hoogsensitiviteit, maar ook bij kinderen met ADD, ADHD, autisme, depressiviteit en angststoornissen. De behandelingen zijn in de basis bij kinderen hetzelfde als bij volwassenen. Wel besteed ik meer aandacht aan andere meridianen en minder aan de chakra’s. De chakra’s zijn nog niet zo ver ontwikkeld als bij volwassenen. De eerste afspraak combineer ik de kennismaking met een aura healing. Alle afspraken vinden plaats in een energetisch opgeschoonde ruimte, zodat het kind minder last zal hebben van prikkels. Ook zijn afstandsbehandelingen mogelijk. Door middel van een foto van het kind, maak in energetisch contact en kan ik als het kind op bed ligt op afstand een healing geven.

Energetische therapie tot 10 jaar

 De energetische behandeling stem ik af op het kind. Omdat bij jongere kinderen een langere behandeling vaak te intensief is, houd ik dan kortere behandeltijden aan.

Intakegesprek en aurahealing in energetisch opgeschoonde praktijkruimte in Arnhem of Den Haag: 45 minuten à € 60,=
Aura healing 20-30 minuten in de praktijk of op afstand:  €45,=
Massageroller van 10 ml met essentiële olie van DoTerra om te aarden: € 23,30

Behandelingen kunnen mogelijk deels vergoed worden door de zorgverzekeraar, de massageroller niet.

Energetische therapie voor tieners

Intakegesprek en aurahealing in energetisch opgeschoonde praktijkruimte in Arnhem of Den Haag: anderhalf uur à € 80,=.
Aura healing: half uur in de praktijk of op afstand:  €55,=.
Massageroller van 10 ml met essentiële olie van DoTerra om te aarden: € 23,30.

Behandelingen kunnen mogelijk gedeeltelijk vergoed worden door de zorgverzekeraar, de essentiële olie niet.

Scroll naar boven