Reiki, aura healing, chakra healing zorgen dat je weer gaat stralen zijn energetische behandelingen bij een energetisch therapeut

Behandelingen energetische therapie

Met healingen kan een energetisch therapeut blokkades in je energiesysteem opheffen zodat jij je lichamelijk, geestelijk en mentaal weer goed zal voelen. Welke behandeling voor jou het beste aansluit bespreken we van tevoren. Tijdens de behandeling lig je met je kleren aan op een massagetafel. Energetische therapie kan ook op afstand, dan spreken we een tijdstip af, waarop je thuis op bed gaat liggen en stuur je mij een foto van jezelf, zodat ik energetisch contact kan maken.

Aura healing

Vind je het moeilijk om grenzen aan te geven? Heb je last van prikkels? Of laat je niemand toe, zeggen mensen dat je een muurtje om je heen hebt? Dan kan het zijn dat een aura healing iets voor jou is. Ieder mens heeft een aura, dat is een energetisch veld om je heen. Meestal zijn we ons hier niet bewust van, maar kun je het wel merken. Zoals op die momenten dat je voelt dat iemand dichtbij staat of naar je kijkt, ook al raakt iemand je niet aan. Energetische therapie helpt je je aura te versterken, ideaal voor als je bijvoorbeeld hoogsensitief bent. Naast de aura healing geef ik je ook tips wat je kunt doen om jezelf af te schermen voor prikkels.

Chakra healing

In je lichaam zijn honderden energiepunten die allemaal een rol spelen in je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Met een chakra healing focust een energetisch therapeut zich op de chakra’s, de belangrijkste energiecentra van je lichaam. Chakra’s nemen energie op en geven energie af. Chakra’s die uit balans zijn, zorgen voor fysieke of psychische klachten. Met een chakra healing wordt gekeken welke chakra’s uit balans zijn en deze worden dan opgeladen. Een chakra healing combineer ik met een aura healing en waar nodig neem ik ook de meridianen, de energiebanen in je lichaam, mee in de behandeling.

Reikibehandeling

Door middel van handoplegging zorgt een reiki therapeut dat energie gaat stromen naar de oorzaak van gezondheidsklachten, angsten of geestelijke ongemakken. Wanneer je mentale klachten hebt, kun je de standaard reikibehandeling uitbreiden met een mental healing.
Reiki is ook heel mooi om te geven aan jezelf en je dierbaren.  Met een reiki inwijding en cursus kun je dit leren.

Sound healing

Mir Balans werkt met twee vormen van sound healing. De ene vorm is een klankmassage, een ontspannen klanktherapie met klankschalen. Lees hier meer over klankmassage.

De andere vorm van sound healing is eigenlijk een chakra healing die nog dieper gaat, dan wanneer ik alleen mijn handen gebruik. Ik maak dan gebruik van mijn stem. Die klanken combineren met bewegingen en worden in de energetische therapie  lichttaal genoemd. Het is de meest transformerende vorm van healing waar Mir Balans mee werkt.

Dans in balans

Al dansend word je door de energie van de diverse chakra’s geleid. Je voelt hoe elke chakra een andere energiestroom heeft. Wanneer je moeite hebt om je op bepaalde muziek te laten gaan, ligt daar vaak een uitdaging om door blokkades heen te breken en negatieve energie los te laten. We bouwen het rustig op met langzame bewegingen. Uiteindelijk mogen alle remmen los. Wees vooral niet bang dat je niet zou kunnen dansen, daar gaat het niet om. Iedereen heeft zijn eigen tempo en ritme en het is heel fijn om dat zelf te gaan ontdekken tijdens deze dansreis.

Energetische reiniging van je huis

Slaap je slecht? Heb je vaak hoofdpijn? Ben je moe of somber? Of is er veel ruzie en frustratie in huis? Dan kan er sprake zijn van een verstoorde energiebalans in huis. Ook wanneer je vaak spullen kwijt bent, kan een energetische huisreiniging wel eens de oplossing bieden. Juist je huis is de plek om tot rust te komen, op te laden en te ontspannen, daarom is het altijd verstandig om balans te brengen in je huis. Bij een energetische reiniging van een ruimte, kan ik meteen ook een persoonlijk advies geven over kleurgebruik, indeling en straling. Daarom adviseer ik om een energetische huisreiniging te combineren met een chakra healing van de bewoners. Dan is het advies beter afgestemd op de bewoners.

Scroll naar boven