zendmast-electromagnetische-straling-electrohypersensitiviteit-electrostress-energetische-therapie-energetisch-therapeut

Electrohypersensitiviteit & energetische therapie

Klachten die mensen krijgen door electromagnetische straling verschillen per persoon. Vaak komen ze overeen met klachten die horen bij stress, daarom is de link met straling vaak lastiger te leggen. De makkelijkste manier om erachter te komen is om een tijd lang in een stralingsarme omgeving te verblijven en daar je mobiel zo weinig mogelijk te gebruiken.

Hoe kun je electrostress behandelen?

Het beste is om zo ver mogelijk van de stralingsbron te blijven, om klachten te verminderen. Door de uitbreiding van zendmasten en WiFipunten wordt dat natuurlijk steeds lastiger. Op de website van de Stichting voor Electrohypersensitiviteit vind je meer informatie over wat je tegen de stralingsbelasting kunt doen. Daarnaast kunnen holistische geneeswijzen je helpen om minder ziek te worden van straling. Mir Balans is gespecialiseerd in het energetisch behandelen van mensen met electrohypersensitiviteit en hoogsensitiviteit.


Electrohypersensitiviteit en energie

Voor mens, dier en natuur is het belangrijk dat energie kan stromen. Daarom is het belangrijk om jezelf niet af te sluiten voor alle straling, want naast de electromagnetische straling is er ook goede straling. De straling van de natuur om ons heen, de kosmos en de aarde heb je als mens en dier nodig. Onze auralaag werkt als een filter die ongezonde energie tegenhoudt en de gezonde straling wel doorlaat. Net zoals de ozonlaag de aarde beschermt tegen de schadelijke UV-stralen van de zon, maar de goede energie van de zon wel doorlaat, wil je dat je aura je beschermt tegen ongezonde straling, maar de goede straling wel doorlaat. Door wat ik heb gezien en ervaren, vermoed ik dat je aura kwetsbaarder wordt naarmate deze meer is blootgesteld aan electromagnetische straling. Onze auralagen worden dunner en er ontstaan zelfs gaten. Om dit te voorkomen is het dus belangrijk dat de electromagnetische straling de natuurlijke straling niet overheerst. Wil je hier meer over weten, dan adviseer ik het boekje Alles over straling.

Electrohypersensitiviteit energetisch behandelen

Met energetische therapie wordt je aura versterkt, zodat je beter beschermd bent tegen negatieve straling, zoals electromagnetische straling. Een energetisch therapeut zal door middel van aura healingen je auralagen kunnen herstellen. Daarnaast krijg je tips wat je zelf kunt doen om je energie in balans te houden.
Behalve het verstevigen van de aura, is het voor mensen met electrostress extra belangrijk dat de chakra’s goed in balans zijn en een chakra bijvoorbeeld niet fungeert als een spons die alles opneemt. Als je gevoelig bent voor straling, zijn daarom aura healingen in combinatie met een paar chakra healingen het meest effectief. Het betekent niet dat je geen klachten meer zult hebben, maar je zult vermoedelijk wel een flinke verbetering zien in je gezondheid.
Wanneer je daar behoefte aan hebt, kan ik ook veel praktische adviezen geven over handige aanpassingen in je huis om straling te verminderen.

Scroll naar boven