Workshop met meditatie, oefeningen en dans

Heb je moeite met ‘nee’ zeggen? Of doe je het wel en gaan mensen toch over jouw grenzen heen? In hoeverre omarm je en bewaak je jouw ruimte? Met de workshop ‘Embrace your space’ wordt je door middel van begeleide meditatie, spel en dans bewuster van je eigen patronen en ontdek je spelenderwijs hoe het is om grenzen te verleggen en je eigen plek in te nemen.

Grenzen verkennen met dans

Lijkt het alsof mensen altijd een beroep doen op jou? Wil je anderen dan graag helpen, maar gaat dat soms ten koste van jezelf? Of ben je bang dat als je ruimte inneemt, dat dan ten koste van anderen kan gaan? Met dansen kun je spelen met je grenzen en je eigen ruimte bewaken en in verbinding gaan met anderen. Om je grenzen goed te voelen is het belangrijk je veilig te voelen, te landen in je lichaam en dansen is hiervoor een ideale manier. We starten de avond met een aardende meditatie en komen daarna met wat oefeningen in beweging en zullen vervolgens met elkaar en alleen dansen.

Veilig uit je comfortzone
Met deze workshop ga je experimenteren met je ruimte innemen en bewaken. Je zal uitgedaagd worden om uit te comfortzone te gaan. Spannend natuurlijk, maar heerlijk om te doen. Wanneer we schaamte, schuldgevoel, angsten loslaten, dan kunnen we zoveel makkelijker onze ruimte innemen.  Spelenderwijs gaan we hier met oefeningen en dans mee aan de slag! Doe je mee?

Meer informatie & aanmelden

Vrijdag 14 juni vind deze dansworkshop om 20.00 uur plaats bij ontmoetingscentrum ‘De Maatjes’, Kardinaal de Jongstraat 4 in Zevenaar.
Inloop is vanaf 19.45 uur.

De investering is 17 euro per persoon. Aanmelden kan via de mail naar mirjam@mirbalans.nl of onderstaand contactformulier. 

Scroll naar boven