Retreat: Moving into Balance

Golfsurfen, dansen, yoga en mindfulness zorgen met deze retreat voor innerlijke balans. Ben je eraan toe om je hoofd leeg te maken en te landen in je lichaam? Dan is deze retreat in Portugal echt iets voor jou. Spelenderwijs komen thema’s als grenzen stellen, zelfacceptatie en jezelf laten zien aan bod. Soms dagen we je uit om uit je comfortzone te komen en angsten te overwinnen, dit alles op een fijne, gezellige plek. 

Surfen: de beste manier van mediteren?

De zee daagt je uit om mee te bewegen met de stroom. Op het moment dat je de golven in de gaten houdt, is het moeilijk om je gedachten een andere kant op te laten gaan. Je kan eigenlijk niet anders dan in het ‘NU’ zijn. We krijgen surfles van Brian, hij geeft advies afgestemd op jou. Hij ziet wat mensen nodig hebben en helpt je om je balans te vinden op je board en in de zee.

Helemaal zen

Je kunt deze week genieten van meditaties met aromatherapie. En op woensdagavond zullen we genieten van een fantastisch klankconcert van Patrícia Duarte Gonçalves. De trillingen en de klank van de klankschalen en de gong zorgen dat we van binnen helemaal tot rust komen. Haar concerten zijn echt bijzonder om mee te maken.

Vinyasa yoga

De dag beginnen met een yogales met uitzicht op zee! Hoe lekker is dat? De yogalessen worden gegeven door Claudia. Zij zorgt ervoor dat de lessen leuk zijn voor beginners en meer ervaren yogi’s. Ze laat je weer voelen dat je je eigen lichaam mag omarmen. Ook terug in Nederland voelde ik me nog dankbaar voor haar yogalessen.

Energetisch werk met dans

Dansen is ontzettend helend. Wanneer energetisch werk met dans wordt gecombineerd heb je een gouden combinatie te pakken. Op een lichte speelse manier helpt het ons om dingen los te laten.  Net als met surfen wordt het makkelijker to go with the flow. Het hoofd kan lekker tot rust komen, wat zorgt voor meer balans.

Digital detox

Wat misschien wel het meest uit je comfortzone is, is dat we je uitdagen tot een digital detox. We zetten de wifi elke dag maar eventjes aan, zodat je niet afgeleid wordt door de buitenwereld, maar écht contact kunt gaan maken met jezelf, de natuur en anderen.

Retreat in surfhouse in Portugal

De retreat vindt plaats in het sfeervolle Ticket2Surf in de gemoedelijke Portugese badplaats Praia de Tocha. In twee minuten lopen van het surfhouse ben je op het strand, in het bos en in het centrum. Voor de surflessen maken we gebruik van de surfboards en wetsuits van het surfhouse. En ook kun je gebruik maken van de yogamatjes van het surfhouse met de yogalessen.

Het programma van de retreat

Van 14-18 oktober 2024 vindt een 5-daagse retreat plaats. Dit is inclusief:
– Gezamenlijk ontbijt (vegetarisch), fantastisch verzorgd
– Heerlijk vegetarisch diner bij het surfhouse en een avondje uit eten.
– 3 yogalessen
– 3 surflessen
– 3 begeleide meditaties
– 3 workshops
– klankconcert
– Transfer vanuit Porto op ma 14 oktober om 9.00 uur ’s ochtends (sluit aan op vlucht van Transavia vanuit Amsterdam) en terug op basis van eerste terugvlucht op vrijdag van de deelnemers.
– exclusief vlucht van Nederland naar Porto

Van 19 tot 26 mei 2025 vindt een 8-daagse retreat plaats. Neem contact op voor meer informatie.

De prijzen van de retreats hangen af van de geboekte kamers, zie hieronder de opties.

 

Dorm in surfhouse. Met de retreat kun je kiezen om met anderen op een kamer te slapen of een eigen kamer.

Verblijf in dorm met gedeelde badkamer
Onderstaande prijzen zijn inclusief deelname aan het programma, verblijf op basis van halfpension:

ma 14-vr 18 oktober: € 1.150,= p.p.

Je kunt kiezen met de retraite kiezen voor een eigen kamer in het surfhouse. het surfhouse ligt ten in de buurt van Ericeira in Portugal.

Tweepersoonskamer met gedeelde badkamer
Bedden kunnen zowel los als tegen elkaar geschoven en opgemaakt als een 2-persoonsbed. 
Inclusief deelname aan het programma, verblijf op basis van halfpension:

ma 14-vr 18 oktober: € 1.250,= p.p. wanneer je de kamer wilt delen met een ander.  Bij single gebruik van de kamer, € 1.450,= 

Luxe kamer met eigen badkamer is ook mogelijk met de surfretreat. Dit is een van die twee kamers, waar je lekker kunt bijkomen na het surfen.

Tweepersoonskamer met slaapbank en eigen badkamer 
Inclusief deelname aan het programma, verblijf op basis van halfpension:

ma 14-vr 18 oktober: € 1.350,= p.p. wanneer je de kamer deelt met een ander.  Bij single gebruik van de kamer, € 1.550,=.

Scroll naar boven