chakradans-strand-balansweekend-healingweekend-energetisch-therapeut

Balansweekend

Tijdens de balansweekenden kun je even goed tot jezelf komen. Ben je eraan toe om je hoofd even leeg te maken en lekker bezig te zijn? Dan is dit weekend echt iets voor jou. Het wordt een digital detox met een diversiteit aan activiteiten. Van bezinning tijdens meditaties en yoga tot genieten van creatief bezig zijn en dansen. Met ons team van docenten en musici zorgen we voor een balans tussen actief en creatief bezig zijn en tot rust komen.

Een weekend offline

 Met begeleide meditatie met klankschalen, stiltewandelingen en andere activiteiten is het erg fijn om niet gestoord te worden door de trilling van electromagnetische straling. Daarom daag ik je uit om je mobiel op vliegtuigstand te zetten en je laptop dit weekend uit te laten. Op die manier kun je makkelijker écht contact maken met jezelf, de natuur en met anderen.

Creatief weekend

Tijdens creatieve workshops, zoals intuïtief schrijven en mandala tekenen leer je nieuwe kanten kennen van jezelf. De workshops zijn niet ingestoken om je creatieve talent te ontdekken, dat mag natuurlijk wel, maar om lekker creatief bezig te zijn. Door angst zijn we vaak geremd, de lat wordt vaak hoog gelegd. Het werkt helend om gewoon maar wat te doen en kijken wat eruit komt. Het gaat niet alleen om loslaten van het ‘presteren’, maar expressie helpt ook bij het uiten van opgekropte gevoelens.

Weekend met yoga

Bij yoga draait het om balans. Tussen links en rechts, lichaam en geest, geven en ontvangen, inspannen en ontspannen. Ieder kan op zijn eigen niveau meedoen. Als het lekker weer is kunnen we yoga op een heerlijke rustige plek in de tuin doen. De yogadocent zorgt ervoor dat ook mensen die voor het eerst yoga doen ook mee kunnen doen en dat het ook leuk blijft voor de ervaren yogi’s.

Dansen en live muziek

Muziek kan je raken, het is goed voor je ziel, maar daarnaast is het ook heerlijk om samen van muziek te genieten. Met de workshop ‘dans in balans’ wordt je al dansend door de energiën van je chakra’s heen geleid. Het maakt niet uit of je wel of geen ritmegevoel hebt en niet weet hoe je moet bewegen. Daarnaast is er een avond met livemuziek, we mogen genieten van de stem van Share! en het gitaarspel van Denise.

Positieve energie

Alles is eigenlijk energie. Van een madeliefje in je tuin tot de maan en sterren in de lucht. Ook als mens besta je uit energie, levensenergie die zorgt dat we gezond zijn en blijven. Door bewuster te worden wat je met jouw energie kan doen, kun je volop gaan genieten! Met de energetische sessies gaan we op een hele fijne, speelse manier om met energie. Je krijgt er echt een energy boost van!

Tussen de boomgaarden in de Betuwe

De locatie voor de balansweekenden is de St Bonifatiuskerk aan het Kerkpad 4 in Horssen.  Het is een bijzondere, idylische plek, met een prachtige kerk en een mooie boomgaard in de tuin. Je overnacht in een sfeervolle 2-persoonskamer in de pastorie, die je kunt delen of alleen gebruikt met een kleine toeslag van 27,50 euro per nacht. De activiteiten vinden buiten en in de schitterende kerkzaal plaats.

 

Met de weekends zullen de mobiele apparaten (en WiFi) uitgaan

Balansweekend

Vrijdag 8 – zondag 10 september 2023

Locatie: St Bonifatiuskerk, Kerkpad 4, Horssen

Kosten: € 370,= inclusief deelname aan het programma, (vegetarisch) eten, drinken en verblijf.

Programma:  Ontvangst op vrijdag om 16.oo uur en vertrek op zondag om 16.00 uur. Het programma bevat: yoga, stiltewandeling, schrijfwokshops, energetische sessie, begeleide meditatie, chakradans en livemuziek. 

Aanmelden: Tot 15 juli kun je je aanmelden via mirjam@mirbalans.nl.

Vrijdag 8 september:

16.00 uur Ontvangst, kennismaking en rondleiding

17.30 uur Aardingsmeditatie

18.30 uur Diner

20.00 uur Workshop zintuigelijk schrijven

21.00 uur Live muziek

Zaterdag 9 september:

8.30 uur Yoga

10.00 uur Ontbijt in stilte

11.00 uur stiltewandeling

13.00 uur Lunch

14.30 uur Meditatief kleuren

15.30 uur Intuïtief schrijven

17.00 uur Energetische sessie

18.00 uur Diner

20.00 uur Chakra dans

 

Zondag 10 september:

8.30 uur: Yoga

10 uur: Ontbijt in stilte

11 uur: Meditatie met klankschalen

13.00 uur: Talking cirkels

13.00 uur: Lunch

14.00 uur: Afsluitende meditatie of mantra zingen (afhankelijk van de behoefte)

15.00 uur: Afronding met thee/koffie

Scroll naar boven